OVERVIEW OF INFORMATION SECURITY RISKS ASSESSMENT FOR PERSONNEL - Korobeinikova, Tetiana; Yamnych, Andrii (Sworld-Us Conference proceedings, 2023)
У статті розглядають оцінку та управління ризиками мережевої безпеки та персоналу як критичного активу. Аналіз критеріїв оцінювання персоналу та формування профілів працівників для ризик-менеджменту. Потенціал створення системи підбору критеріїв та ранжув