CULTURAL ORIGINS OF ALIEN HYSTERIA. IMAGES OF ALIENS IN CINEMA MYTHS - Romanchuk, Lyubov; Dyabina, Vladislava (Sworld-Us Conference proceedings, 2023)
Проаналізовано витоки та причини (психологічні, релігійні, соціальні, політичні тощо) виникнення та еволюції міфу про іншопланетян. Розглянуто та систематизовано образи прибульців, залежно від їхніх цілей і намірів, у різних видах мистецтва. Представлено